Ingyen tanfolyam

Adja meg nevét és e-mail címét és máris Öné lehet Ragasztástechnika 1x1 ingyenes tanfolyamunk.


HTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Egy kis ízelítő a PCE-Group műszer, mérőeszköz, mérleg világából. Kisfilmjeink bemutatják termékeinket működés közben.

Bővebb termékinformációkért kattintson a videó alatti "Részletek és vásárlás" linkre, ahol megtekintheti a termék leírását, specifikációját és egyből meg is rendelheti.

PCE-V240/V260 endoszkóp forgatható fejjel

A forgófejes mini kamerával a nehezen megközelíthető helyeket is megvizsgálhatjuk. A készülék lehetővé teszi az üregek, vezetékek, hasadékok videó-analízisét. Beállítható pontosan, hogy a lencse pontosan hova nézzen, kiválóan alkalmas repedések felkutatására, és kilyukadt tömítések felderítésére.

Részletek és vásárlás

 

PCE-2000 keménységmérő

A PCE-2000 (D ütéstípus) és PCE-2000 (DL ütéstípus) hordozható keménységmérők fémes anyagok keménységének gyors vizsgálatához. A keménységmérő meghatározza a B & C Rockwell paramétert, a Vickers keménységet (HV), a Brinell keménységet (HB), a Shore keménységet (HS), és a Leeb keénységet (HL).

Részletek és vásárlás

 

PCE-TC 3 hőkamera, egy vicces filmecske az egyik spanyol televízióból

Az ergonomikus design mellett egykezes használatra lett tervezve a hőkamera. A csekély, 750 grammos súlynak köszönhetően ideális eszköz gépek és berendezések analizálásához, épülettermográfiához, és sok egyéb más használatra alkalmas.

Részletek és vásárlás

 

Dampmaster, professzionális nedvességmérő

Kompakt kézi mérőkészülék; fanedvesség, vakolatnedvesség, épületnedvesség, és anyagnedvesség mérése. Az integrált mérőtűk sokoldalú használatot tesznek lehetővé, további tartozékok használata nélkül.

Részletek és vásárlás

 

PCE-CS 1000 kompakt emelőmérleg

Kompakt méretű mobil emelőmérleg sokféle felhasználási területre. Áramellátása beépített akkuról történik. Különböző anyagok adagolását segíti a TARA funkció, melyet a mellékelt távirányítóról is kezelhetünk.

Részletek és vásárlás

 

PCE-FWS 20 időjárásjelző állomás

Időjárásjelző állomás igazi profi készülék, amatőr áron. Otthoni, vagy profi felhasználásra is alkalmas. Pontosan megmutatja a szélirányt, szélsebességet, hőmérsékletet, páratartalmat, csapadékmennyiséget.

Részletek és vásárlás

 

Csomagmérlegek

Különböző méretű, pontosságú és terhelhetóségű csomagmérlegek.

Részletek és vásárlás

 


 

PCE-MM 200 kedvező árú USB mikroszkóp

Ez az univerzális mikroszkóp “élő” képet mutat akár 200-szoros nagyításban a számítógépen. A négy decentralizáltan elhelyezett LED megvilágítás optimális a tárgyak jó megvilágításához, így kristálytiszta képet kapunk.

Részletek és vásárlás

 

PCE-TA 30 szélsebességmérő

A készülékkel szélsebességet, hőmérsékletet, és térfogatáramlást mérhetünk. Azonnal bevethető, a mérési érték könnyen leolvasható a nagy, háttér-világításos LCD-kijelzőről.

Részletek és vásárlás

 

PCE-OC 1 hordozható oszcilloszkóp

Ez a kézi oszcilloszkóp egy multifunkciós mérőeszköz elektromos karbantartók, szakemberek részére iparban, járműszerelésben, laborban, kutatásban, fejlesztésben. Ez a készülék ötvözi a multimétert és a hordozható oszcilloszkópot, mindezt kompakt formában.

Részletek és vásárlás

 

PCE-353 Professzionális zajszintmérő LEQ funkcióval

A PCE-353 zajszintmérő LEQ-funkcióval rendelkezik. Az energia-ekvivalens tartós zajszint (átlagos szint LEQ) vizsgálatának lehetőségével, alapvető eszköz munkahelyek értékelésekor. Ezzel a készülékkel megspórolhatja a LEQ-érték komplex kiszámítását.

Részletek és vásárlás

 

PCE-PTR 200 Penetrométer gyümölcsökhöz

Digitális penetrométer 3 az 1-ben a gyümölcs szilárdságának kiderítésére és az érlelési fok kontrolljához, RS 232-vel és opciónális szoftverrel, mérési tartomány 20 kg-ig.

Részletek és vásárlás

 

PCE-555 Páratartalom és hőmérő

Kompakt, könnyen használható nedvesség-hőmérő.

Részletek és vásárlás

 

PCE-007 Professzionális szélsebességmérő

Precíz szélsebességmérő adapterrel, tárolóval, szoftverrel a szélsebesség méréséhez, hőmérséklet és térfogatáramlás mérésekre.

Részletek és vásárlás


PCE-ODB 2 jármű-diagnosztikai szkenner

OBD diagnosztikai szkenner, OBD II vezérléssel ellátott gépjárműhöz / hibakódok és aktuális adatok olvasása

Részletek és vásárlás