Ingyen tanfolyam

Adja meg nevét és e-mail címét és máris Öné lehet Ragasztástechnika 1x1 ingyenes tanfolyamunk.


HTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Egy kis ízelítő a PCE-Group műszer, mérőeszköz, mérleg világából. Kisfilmjeink bemutatják termékeinket működés közben.

Bővebb termékinformációkért kattintson a videó alatti "Részletek és vásárlás" linkre, ahol megtekintheti a termék leírását, specifikációját és egyből meg is rendelheti.

PCE-V240/V260 endoszkóp forgatható fejjel

A forgófejes mini kamerával a nehezen megközelíthető helyeket is megvizsgálhatjuk. A készülék lehetővé teszi az üregek, vezetékek, hasadékok videó-analízisét. Beállítható pontosan, hogy a lencse pontosan hova nézzen, kiválóan alkalmas repedések felkutatására, és kilyukadt tömítések felderítésére.

Részletek és vásárlás

 

PCE-2000 keménységmérő

A PCE-2000 (D ütéstípus) és PCE-2000 (DL ütéstípus) hordozható keménységmérők fémes anyagok keménységének gyors vizsgálatához. A keménységmérő meghatározza a B & C Rockwell paramétert, a Vickers keménységet (HV), a Brinell keménységet (HB), a Shore keménységet (HS), és a Leeb keénységet (HL).

Részletek és vásárlás

 

PCE-TC 3 hőkamera, egy vicces filmecske az egyik spanyol televízióból

Az ergonomikus design mellett egykezes használatra lett tervezve a hőkamera. A csekély, 750 grammos súlynak köszönhetően ideális eszköz gépek és berendezések analizálásához, épülettermográfiához, és sok egyéb más használatra alkalmas.

Részletek és vásárlás

 

Dampmaster, professzionális nedvességmérő

Kompakt kézi mérőkészülék; fanedvesség, vakolatnedvesség, épületnedvesség, és anyagnedvesség mérése. Az integrált mérőtűk sokoldalú használatot tesznek lehetővé, további tartozékok használata nélkül.

Részletek és vásárlás

 

PCE-CS 1000 kompakt emelőmérleg

Kompakt méretű mobil emelőmérleg sokféle felhasználási területre. Áramellátása beépített akkuról történik. Különböző anyagok adagolását segíti a TARA funkció, melyet a mellékelt távirányítóról is kezelhetünk.

Részletek és vásárlás

 

PCE-FWS 20 időjárásjelző állomás

Időjárásjelző állomás igazi profi készülék, amatőr áron. Otthoni, vagy profi felhasználásra is alkalmas. Pontosan megmutatja a szélirányt, szélsebességet, hőmérsékletet, páratartalmat, csapadékmennyiséget.

Részletek és vásárlás

 

Csomagmérlegek

Különböző méretű, pontosságú és terhelhetóségű csomagmérlegek.

Részletek és vásárlás