Ingyen tanfolyam

Adja meg nevét és e-mail címét és máris Öné lehet Ragasztástechnika 1x1 ingyenes tanfolyamunk.


HTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Műszerek katalógusunkból kiemelnék egy termékkört, amely kedvező árával és német gyártói minőségével külön említést érdemel.

Ez a termékkör a Hőkamera!

A nem kívánt hő felesleges energiafelhasználást jelent! Most, hogy „válságos” időket élünk, minden energiaveszteség megszüntetése komoly pénzösszegek megtakarítását jelentheti.

 

 

A hőkamera használatával lehetőség van, gépek, szerkezetek, és egyéb gépalkatrészek melegedésének vizsgálatára. Fontos szerepe lehet gépek meghibásodásainak feltárásában. Csapágyak (sikló, gördülő), motorok (villamos, belsőégésű), tengelykapcsolók és egyéb más gépelemek működés közbeni hőtani vizsgálata is elvégezhető vele. Épületek hőveszteségének feltárására is alkalmazható.

A géphez kapható számítógépes szoftver segítségével tovább elemezhetők a kamerával készített képek. A hőkamera, megbízhatóan és még idejében felfedezheti gépek és elektromos berendezések hibáit. Így használatával következetesen és célirányosan elkerülhetőek meghibásodások és veszélyes tűzesetek. Időt és pénzt takaríthat meg és növelheti a biztonságot.

A következő részben a hőkamerák felhasználási területeiről lesz szó...